Kasseroller og gryder – kan bruges til det meste madlavning
Takket være deres design og egenskaber kan kasseroller og gryder bruges til det meste inden for madlavning, hvilket gør dem til utroligt populære køkkenredskaber i de fleste hjem. En kasserolle og gryde er et godt supplement til stegepander, og sammen udgør de et godt grundlag for madlavning.
Kogning i kasserolle eller gryde
Det er nemt koge kartofler, pasta, ris, grøntsager og suppe i en kasserolle eller gryde. Kasserollens dybe form og dækkende låg sikrer effektiv kogning af maden, eftersom vandets varme og damp forbliver i kasserollen.
Tilberedning af sovs
Kasseroller og gryder er perfekte til tilberedning af forskellige typer sovs og reduktion af fond osv. til den rette konsistens.
Kasseroller i forskellige materialer og størrelser
Vores sortiment omfatter kasseroller og gryder i forskellige materialer og størrelser, så du kan finde den, der passer til netop dig og dine madlavningsbehov.
Find din næste gryde og kasserolle hos Biltema - vi har flere størrelser og høj kvalitet. Her finder du stilrene kasseroller og gryder med praktisk håndtag, der ikke bliver varmt, tyk bund, der holder på varmen og non-stick belægning, så maden ikke brænder fast.
Vores kasseroller og gryder er velegnet til induktion, men kan selvfølgelig også bruges på både el- og gaskomfur. Hos Biltema får du køkkengrejet til markedets bedste priser.
Kasserollen er en praktisk, lille gryde, og næsten uundværlig i et køkken.
Det er den du skal have fat, når du skal koge et æg, lave en portion sovs, når det er tid til havregrød om morgenen og risengrød til jul - eller når der står middag til én eller andre små retter på spisekortet.
Kasserollen i køkkenet
En kasserolle er smart, netop fordi den ikke er så stor - for det er faktisk ret svært at lave små portioner i store gryder! Er gryden for stor, vil maden hurtigere brænde på og blive sort, før den er færdig. Skal du bare koge et enkelt æg eller, er kasserollen også smart, da der ikke skal så meget vand i. Såkoger vandet hurtier og du bruger mindre strøm.
Kasserollerne fylder heller ikke meget i køkkenskabet og kan nemt stables i en større gryde eller stuves af vejen i et hjørne.
Smarte detaljer
Alt efter hvad du skal bruge din kasserolle til, kan du gå efter flere smarte detaljer. Laver du meget sovs i din kasserolle? Så er en hældetud praktisk. Er det derimod grød til junior, kan indvendig målangivelse gøre køkkenarbejdet nemmere.
Skal du lave en soufflé eller andre retter, der skal en tur ovnen, kan du kigge efter en kasserolle, der kan bruges både på blusset og i ovnen.
Ofte stillede spørgsmål om kasseroller og gryder
Hvad er forskellen på en kasserolle og en gryde?
Kasseroller er ofte mindre end gryder, har kun ét håndtag og er gode til at lave små portioner i, mens gryder er større, har to håndtag og egner sig bedre til at lave større portioner såsom gryderetter og simremad.
Hvilket materiale er bedst til kasseroller og gryder?
Der findes mange forskellige materialer til kasseroller og gryder, så derfor afhænger det i høj grad af, hvad du selv foretrækker. I vores sortiment finder du kasseroller og gryder i rustfrit stål og støbejern.